AcasăPoliticaPiedone ajunge in instanta cu un nou dosar

Piedone ajunge in instanta cu un nou dosar

Cristian Popescu Piedone si-a creat o „aura” de om simplu si de functionar incoruptibil

O data ce au finalizat rechizitoriul in dosarul in care Cristian Popescu Piedone este acuzat de conflict de interese, procurorii de la Parchetul General au trimis cauza catre instanta, in speta catre Judecatoria Sectorului 4.

Astfel ca fostul primar al sectorului 4 va ajunge in fata magistratilor, care vor judeca dosarul in care in dreptul numelui lui Piedone sunt trecute trei fapte de conflict de interese. Concret, procurorii sustin ca, in intervalul 2013-2014, pe vremea cand era numarul 1 in cadrul Primariei sectorului 4, Piedone ar fi semnat atat acorduri, cat si autorizatii de functionare pentru o societate ce avea drept principal obiect de activitate prestari de servicii de tip restaurant si la care erau asociati si administratori cei doi copii ai sai, respectiv fiul si fiica lui Cristian Popescu. Dar si ca, avand aceeasi functie, ar fi semnat, intre 2013 si 2015, doua acorduri de fucntionare pentru o firma cu un punct de lucru in Lumea Copiilor, parc aflat pe raza aceluiasi sector 4, firma la care fiul sau e asociat unic si administrator, spun procurorii. Totodata, fostul primar ar fi semnat, anul trecut, acordul de functionare pentru un punct de lucru din Capitala al unei firme cu obiect de activitate in domeniul panificatiei si al produselor de patiserie, societate la care fiica lui Popescu e, de asemenea, asociat unic si administrator.

Va amintim faptul ca Popescu Piedone a fost deferit justitiei si in dosarul „Colectiv”, in care se ancheteaza tragedia in urma careia au pierit 64 de tineri, alti peste 100 fiind raniti. La momentul producerii incendiului, Piedone se afla in fruntea primariei amintite, prezentandu-si demisia la cateva zile de la drama care a indoliat zeci de familii. Cauza a  ajuns in instanta in mai acest an.

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger