Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Peste 50 de primari PSD ieseni cer retragerea lui Chirica de la sefia organizatiei locale

Peste 50 de primari PSD ieseni cer retragerea lui Chirica de la sefia organizatiei locale

Autor:

Cat sa fie clar pentru toata lumea, incepand cu mai-marii social-democrati si continuand cu opinia publica, nu mai putin de 56 de primari PSD din Iasi au semnat o scrisoare adresata, in principal, conducerii centrale a partidului, prin care isi separa opiniile de cele carora le-a tot dat glas in ultimul timp Mihai Chirica.

 

16640543 1008643339268611 8466007218487419782 n chirica 672x500 Peste 50 de primari PSD ieseni cer retragerea lui Chirica de la sefia organizatiei localeEdilii vor sa se stie ca se dezic “in totalitate de iesirile in spatiul public referitoare la partid” ale lui Mihai Chirica, dar si ca sustin Guvernul Grindeanu, precum si pe Dragnea in calitate de sef al PSD.

Ba mai mult, cum se stie ca primarul orasului Iasi a tot contestat, in ultima perioada, conducerea partidului, ba chiar si pe cea a Guvernului, privind OUG 13, intre timp abrogata, edilii considera ca se impune o propunere adresata conducerii centrale a PSD-ului in privinta “retragerea delegarii” lui Chirica din postura de presedinte interimar al filialei judetene a formatiunii social-democrate.

Ramane de vazut daca si mai ales ce ecou va avea epistola in randul liderilor PSD de la Bucuresti.


2 comentarii to Peste 50 de primari PSD ieseni cer retragerea lui Chirica de la sefia organizatiei locale

  1. costica

    Oferta senzationala: castiguri part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:
    pacurarucostica1963@gmail com

    http://bit.ly/29ypMJN

  2. zorro

    Bai nene,daca 50 de primari,iti retrag sprijinul politic,la ce te astepti de la CENTRU?…..asa ca….”dute,dute CHIRICA,noua cu a’branzii zece”sau”dute unde’oi vedea cu ochii”!!….cum spun vorbele populare….orice ai zice tu,esti un tradator si meriti exclus,ca ZGONEA!!!…un pensionar


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!