AcasăPoliticaPesedistii, vocali doar ”pe surse”

Pesedistii, vocali doar ”pe surse”

Social-democratii nu vor sa se puna rau cu Victor Ponta

Social-democratii nu misca in front in fata lui Victor Ponta. In ciuda nemultumirilor pe care sustin ca le au, pesedistii nu-si permit sa-l streseze pe liderul partidului cu problemele lor.

Social-democratii nu vor sa se puna rau cu Victor Ponta

Ii deranjeaza aroganta lui Victor Ponta, relatia cu liberalii, prestatia ministrilor sau faptul ca sunt tratati ca o simpla masina de vot. Chiar si asa, majoritatea social-democratii nu indrazneste sa sufle o vorba in fata premierului, preferand sa-si faca publice frustrarile prin intermediul informatiilor transmise ”pe surse”. Prezenti la reuniunile de partid de pe litoral, psesedistii au lasat ochii in pamant atunci cand Victor Ponta i-a numit pe fata ”chiulangii”.

”Mi-am permis sa atrag atentia asupra faptului ca sunt multe momente in care singura problema a coalitiei este de fapt prezenta. Suntem atat de multi, incat suntem convinsi ca nu e nevoie de fiecare dintre noi si fiecare e convins ca vine celalalt la comisie sau la vot. Si ne trezim, norocul nostru ca nu vine nici opozitia, dar ne trezim in situatii foarte greu de explicat opiniei publice”, a afirmat premierul. Odata incheiata intalnirea, social-democratii nu numai ca nu l-au contrazis pe Ponta, ba chiar s-au grabit sa-si puna cenusa in cap, declarand ca acesta are perfecta dreptate.

author avatar
Victor Paun
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger