Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Pesedistii se mandresc cu peste 1, 4 milioane de semnaturi proGuvern. Dragnea insista ca nu vrea miting

Pesedistii se mandresc cu peste 1, 4 milioane de semnaturi proGuvern. Dragnea insista ca nu vrea miting

Autor:

“Am avut o sedinta mai lunga a Comitetului Executiv National, unde am adoptat cateva decizii”, a precizat Dragnea, la finele intrunirii mai-marilor PSD.

 

14364873 1157049694373776 1806841891438836012 n dragn 720x454 Pesedistii se mandresc cu peste 1, 4 milioane de semnaturi proGuvern. Dragnea insista ca nu vrea mitingInsa inainte de a preciza cele trei rezolutii adoptate – care prevad sustinerea conducerii PSD si a presedintelui PSD, “neconditionat, au zis ei”, dar si sustinerea premierului si a Guvernului, precum si propunerea de sanctionare a lui Mihai Chirica (primarul alegandu-se cu suspendarea din toate fucntiile de conducere detinute in PSD), a avut grija sa sublinieze, o data in plus, faptul ca nu a dorit ca pesedistii sa organizeze vreun miting, in soi de replica la protestele din Piata Victoriei, dar nu numai.

In schimb, Dragnea a subliniat ca secretarul general i-a informat, in cadrul CExN-ului, ca, urmare a campaniei de strangere de semnaturi s-au strans “peste 1,4 milioane de samnaturi pentru sustinerea Guvernului si a programului de guvernare”, dar si ca “actiunea continua”.


1 Comentariu la Pesedistii se mandresc cu peste 1, 4 milioane de semnaturi proGuvern. Dragnea insista ca nu vrea miting

  1. Nelutu

    PSD are nevoie de un presedinte barbat adevarat,cu singe in instalatie,nu de un pampalau ca acest Dragnea!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!