AcasăPoliticaPesedistii se leapada de Antonescu

Pesedistii se leapada de Antonescu

Pesedistii pastreaza aparentele in relatia cu Crin Antonescu doar din calcul politic

Social-democratii lui Victor Ponta suporta din ce in ce mai greu ”insolenta” lui Crin Antonescu. ”Nu-l mai sustinem la prezidentiale!” este noua lozinca a filialelor PSD.

Pesedistii pastreaza aparentele in relatia cu Crin Antonescu doar din calcul politic

Cianura prezenta in noul discurs anti-Ponta adoptat de Crin Antonescu in afacerea Rosia Montana a ingropat orice speranta a liderului PNL de a mai fi sustinut de PSD in cursa prezidentiala, dau de inteles social-democratii. Obligati de Ponta (care nu crede ca a venit vremea sa declare oficial decesul USL) ) sa mai inghita ”obrazniciile” lui Antonescu, pesedistii se multumesc sa-l avertizeze pe liderul PNL ca s-a lins pe bot de voturile social-democratilor la prezidentialele din 2014. ”Este o gafa ce face”, ”Sa se gandeasca bine ce spune despre PSD si despre premier”, ”PSD si asa a acceptat cu greu un parteneriat prin care sa nu aiba propriul candidat la prezidentiale”, ”Are iesiri lipsite de fair-play”, au rabufnit totusi, public, social-democratii.

In discutiile off the record, lucrurile sunt spuse si mai pe sleau: ”Nu-l voteaza nici dracu’ de la noi. Asta e in stare sa ne faca mai rau decat Basescu (daca ajunge presedinte – n.r.)!”. Admonestarile urmasilor lui Ion Iliescu nu par insa sa-l afecteze pe Crin Antonescu, care brusc si-a amintit ca este vrasmasul PSD-ului de 20 de ani. Asa stand lucrurile, indiferent de declaratiile oficiale, USL-ul ar trebui sa beneficieze de cuvenitele parastase, pana la pomenile programate sa fie impartite in campaniile electorale de anul viitor.

author avatar
Simona Badulescu
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger