AcasăPoliticaPesedistii le cauta nod in papura liberalilor

Pesedistii le cauta nod in papura liberalilor

Social-democratii strang dovezi pentru divortul de liberali

Mai hotarati ca niciodata sa mearga cu un candidat propriu la prezidentiale, social-democratii pregatesc deja terenul pentru momentul in care se vor dezice de Crin Antonescu.

Social-democratii strang dovezi pentru divortul de liberali

Pesedistii si-au propus sa zdrobeasca politic PNL-ul la europarlamentare. Nu doar din orgoliu, ci pentru ca asta a fost conditia pe care Victor Ponta a pus-o pentru a candida la prima functie in stat. Concret, actualul premier le-a spus colegilor ca va intra in cursa pentru prezidentiale daca PSD va obtine la europralamentare un scor mai mare decat PNL si PDL la un loc. In fata acestei perspective, pesedistii au pus in miscare deja masinaria de partid. Ca sa nu li se reproseze insa ca au calcat in picioare asa-zisul pact de neagresiune care functioneaza in interiorul USL, social-democratii s-au apucat de pe acum sa arate cu degetul spre liberali si sa-i acuze ca nu au  respectat intelegerile la nivelul judetelor.

Pe langa ”denunturile” care s-au depus deja la centru, pesedistii au decis sa raporteze fiecare miscare gresita a penelistilor, fiecare acord, fie el si punctual, incheiat la nivel local cu PDL sau PP-DD. O misiune relativ usoara sustin memebrii PSD, aratand ca acolo unde exista primari si  presedinti de consilii judetene liberali tot timpul este rost de scandal. In plus, ca sa se asigure ca planul lor va functiona perfect, social-democratii au inceput sa se planga si de aragonta cu care-i trateaza ministrii PNL. Cu alte cuvinte, un cumul de argumente numai bune sa justifice ruptura dintre PSD si PNL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger