AcasăPoliticaPesedistii ii vor capul lui Liviu Dragnea

Pesedistii ii vor capul lui Liviu Dragnea

Caracterizata de multi drept o miscare de fatada, demisia lui Varujan Vosganian le-a oferit pesedistilor pretextul perfect pentru a cere eliminarea lui Liviu Dragnea din Guvern.

Liviu Dragnea primeste lovitura dupa lovitura
Social-democratii cer inlaturarea ministrului Dezvoltarii din Executiv

De cand s-a instalat la butoanele Dezvoltarii si Administratiei, Liviu Dragnea si-a atras antipatia multor colegi de partid. Ca atare, vestea ca presedintele executiv al PSD a fost trimis in judecata in dosarul ”Referendumului” nu s-a lasat cu lacrimi pe obraz, ci cu sticle de sampanie deschise pe infundate. Mai mult chiar, desi nu obisnuiesc, din principiu, sa impartasesca opiniile presedintelui Traian Basescu, pesedistii au ajuns acum la concluzia ca seful statului are si el dreptatea lui. ”Sa ai in Guvern un vicepremier care a fost trimis in judecata este o pata pe obrazul intregii tari. Toata Europa o sa ne arate cu degetul”, ne-a declarat un parlamentar PSD. Totodata, acesta considera ca Dragnea da dovada de oportunism, ascunzandu-se in spatele regionalizarii.

”Ce argument este ala ca nu demisionezi pentru ca ai de dus la capat niste proiecte. Aici este o chestiune de onoare. Regionalizarea se poate face si fara Liviu Dragnea”, a mai spus social-democratul, care s-a aratat dezamagit si de reactia premierului Victor Ponta. ”Liberalii s-au miscat mai bine si mai corect  decat noi. Bun, Antonescu nu a avut nicio retinere in a-i cere lui Vosganian sa plece. Un demers similar ar fi trebuit sa faca si Victor Ponta. In schimb, l-a transformat pe Dragnea intr-o victima, in sacrificatul de serviciu al USL”, a conchis parlamentarul PSD.

[poll id=”613″]

author avatar
Adelina Ionicel
1.530 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger