AcasăPoliticaPesedistii au anuntat oficial ca merg cu Gabriela Firea in cursa pentru...

Pesedistii au anuntat oficial ca merg cu Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei, dar si numele candidatilor pentru sectoare

Din directia PSD am aflat oficial, in cursul acestei dupa-amiezi, numele candidatilor pe care formatiunea condusa de Liviu Dragnea mizeaza in cursa din 5 iunie.

Mai exact, PSD a anuntat oficial ca Gabriela Firea este propunerea pentru cursa avand drept tel fotoliul de edil al Primariei Capitalei. Practic, s-a confirmat ceea ce se vehicula in ultimele zile, cum ca liderul interimar al organizatiei de Bucuresti si presedintele filialei de Ilfov va fi candidatul PSD pentru Primaria Bucurestilor.

Totodata, pesedistii – prin vocea liderului Dragnea- au facut publice si numele aspirantilor la prima functie in primariile de sector. Acestia sunt urmatorii: Daniel Tudorache, la sectorul 1, Neculai Ontanu- nimeni altul decat actualul primar al sectorului 2, semn ca PSD merge pe liste comune cu UNPR, Robert Negoita la sectorul 3, Daniel Baluta, actualul interimar al sectorului 4, Daniel Florea la sectorul 5 si Gabriel Mutu la sectorul 6.

author avatar
Cristina Stefan
330 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger