AcasăPoliticaPenelistii vor sa ia cascavalul de la gura fratilor pedelisti

Penelistii vor sa ia cascavalul de la gura fratilor pedelisti

Nici Catalin Predoiu si nici Razvan Ungureanu nu au fason de premieri. O spune senatorul PNL Cristian Bodea, subliniid ca fostii pedelisti nu vor reusi sa aduca schimbarea pe care si-o doresc romanii.

Alina Gorghiu castiga teren in fata lui Catalin Predoiu

Liberalii mai bine stau in banca opozitiei, decat sa vina cu vechea garnitura de ministri, le-a transmis parlamentarul colegilor din PNL, incercand sa-i convinga ca daca abdica de la aceasta conditie se vor face de toata bafta. „Daca dorim ca PNL sa porneasca de la zero, intr-un mod curat si sanatos, niciun membru de partid, care a fost ministru in Guvernele Tariceanu, Boc, Ungureanu sau Ponta, nu are ce sa caute in viitorul Executiv PNL”, a declarat senatorul, citat de psnews.

Catalin Predoiu

Ca sa fie si mai convingator, Bodea nu s-a sfiit sa aminteasca de „capitalul de ura” acumulat de fostii ministri. „Fiecare are in spate aceasta ura. Ai nostri de la PDL, cei de la PDL de la ai nostri. Cel mai sanatos este ca acesti oameni sa faca un pas in spate”, a afirmat parlamentarul, precizand ca in aceasta categorie intra Catalin Predoiu si Razvan Ungureanu. In context, Cristian Bodea a adus-o in discutie  Alina Gorghiu, cea mai buna optiune pentru functia de premier, in opinia lui. „Domnul Predoiu intra in categoria de care am vorbit (politicieni nefrecventabili – n.r.).  Ar fi culmea ca in locul lui Predoiu sa-l propuna pe Razvan Ungureanu, dupa ce jumatate din PNL-ul actual l-a dat jos in 2012 din pozitia de premier. Ne-am face de ras”, a sustinut Bodea cauza Alinei Gorghiu.

[poll id=”920″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger