AcasăPoliticaPDL vrea sa vada tot Guvernul insirat in Parlament o data pe...

PDL vrea sa vada tot Guvernul insirat in Parlament o data pe luna

Mircea Toader si colegii sai de la PDL vor sa-i interpeleze personal pe toti membrii Guvernului

Deputatii PDL vor ca premierul sa vina o data pe luna in plenul Camerei, insotit de toti ministrii, pentru a clarifica nedumeririle Opozitiei.

Mircea Toader si colegii sai de la PDL vor sa-i interpeleze personal pe toti membrii Guvernului

Demersul nu este unul original, Crin Antonescu anuntand anterior ca va purcede la modificarea Regulamentului Senatului in asa fel incat premierul sa fie obligat sa se prezinte, tot lunar, in fata senatorilor si sa le raspunda la intrebari si interpelari. Solicitarea avansata de deputatii PDL presedintelui Camerei, Valeriu Zgonea, este identica: „Propunem modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor, in sensul stabilirii unei Zile a Guvernului in care prezenta membrilor acestuia sa fie obligatorie  pentru a dezbate impreuna cu deputatii din opozitie subiectele si temele de interes national si local”.

“In actuala legislatura, membrii Cabinetului Ponta au fost mai mult absenti de la sedinta in plen consacrata intrebarilor si interpelarilor. Este una dintre formele de control parlamentar asupra Executivului si el trebuie exercitat si uzitat in sprijinul cetatenilor”, a completat liderul deputatilor PDL, Mircea Toader.

author avatar
Simona Badulescu
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger