AcasăPoliticaPDL: Daniel Barbu si l-a luat ca model cultural pe Ceausescu

PDL: Daniel Barbu si l-a luat ca model cultural pe Ceausescu

Democrat-liberalii cer demiterea imediata a ministrului Culturii, pe care il acuza de perturbarea sistemului si de tratament ”lipsit de respect” fata de oamenii de cultura.

Pedelistii insista ca Daniel Barbu nu are ce cauta la Ministerul Culturii

Democrat-liberalii considera ca ultima propunere facuta de ministrul Daniel Barbu (respectiv fuzionarea prin absorbtie a Teatrului de Opera cu Teatrul de Opereta, cu Centrul National Tinerimea Romana, cu Centrul National de Balet si cu Teatrul Oleg Danovschi de la Constanta) este ”un atentat de o gravitate maxima impotriva unor institutii de spectacole cu personalitate bine definita si cu merite incontestabile”. In consecinta, PDL cere demiterea lui Barbu, inainte ca acesta sa perturbe intregul sistem.

”Niciunul dintre cei 17 fosti ministri ai Culturii nu a dovedit o asemenea lipsa de adecvare, o asemenea lipsa de cunoastere a institutiilor culturale, o asemenea lipsa de respect si de elementara pretuire pentru oamenii de cultura, pentru creator, cum dovedeste invariabil actualul ministru al Culturii, domnul Daniel Barbu”, reclama vicepresedintele PDL Radu F. Alexandru. Acesta adauga si ca modelul lui Barbu este Nicolae Ceausescu, cel care, printr-o initiativa ”absolut nebuneasca”, a unit si el toate institutiile de spectacol din Bucuresti intr-o singura administratie ”perturband activitatea tuturor”.

author avatar
Simona Badulescu
345 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger