Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Patru judecatori si un procuror, eliberati din functie de catre seful statului

Patru judecatori si un procuror, eliberati din functie de catre seful statului

Autor:

Printre decretele pe care le-a semnat presedintele in cursul zilei de vineri se numara si cele cinci ce vizeaza eliberarea din functie – pentru diferite motive – a mai multor magistrati.

 

14908357 1156013607819222 6783875851360084120 n ioh 720x405 Patru judecatori si un procuror, eliberati din functie de catre seful statuluiEste vorba, asadar, despre eliberarea din functia de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu, in vederea pensionarii, a lui Cornel-Ioan Stanila.
Dintre cei patru judecatori ale caror nume apar pe decretele pe care Klaus Iohannis le-a semnat in aceasta vineri, doi au fost eliberati din functie tot pe motiv de pensionare – si anume Maria Atudosiei, judecator si presedintele Sectiei a II-a civila de contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Neamt, dar si Virgil Constantin Ianos, magistrat la Judecatoria Buzau.

Ceilalti doi – Dumitrita Piciarca, judecator la Curtea de Apel Bucuresti, dar si Ovidiu Putura, judecator la Tribunalul Bistrita-Nasaud – a fost eliberati din functie “ca urmare a condamnarii definitive”, din cate se transmite din directia Cotrocenilor.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!