AcasăPoliticaPatru judecatori si un procuror, eliberati din functie de catre seful statului

Patru judecatori si un procuror, eliberati din functie de catre seful statului

Presedintele si PSD-ul au in mod clar viziuni diferite in ceea ce priveste lefurile romanilor

Printre decretele pe care le-a semnat presedintele in cursul zilei de vineri se numara si cele cinci ce vizeaza eliberarea din functie – pentru diferite motive – a mai multor magistrati.

Este vorba, asadar, despre eliberarea din functia de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu, in vederea pensionarii, a lui Cornel-Ioan Stanila.
Dintre cei patru judecatori ale caror nume apar pe decretele pe care Klaus Iohannis le-a semnat in aceasta vineri, doi au fost eliberati din functie tot pe motiv de pensionare – si anume Maria Atudosiei, judecator si presedintele Sectiei a II-a civila de contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Neamt, dar si Virgil Constantin Ianos, magistrat la Judecatoria Buzau.

Ceilalti doi – Dumitrita Piciarca, judecator la Curtea de Apel Bucuresti, dar si Ovidiu Putura, judecator la Tribunalul Bistrita-Nasaud – a fost eliberati din functie „ca urmare a condamnarii definitive”, din cate se transmite din directia Cotrocenilor.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

634 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger