Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Parlamentarii il dau pe Rus pe mana Corinei Cretu

Parlamentarii il dau pe Rus pe mana Corinei Cretu

Autor:

Majoritatea deputatilor din Comisia pentru transporturi (15 din 22) il reclama pe ministrul Ioan Rus la Comisia Europeana, pe motiv ca tine la secret Master Planul pe transport.

 

rus Parlamentarii il dau pe Rus pe mana Corinei Cretu

Parlamentarii l-au parat pe ministrul Ioan Rus la comisarul european pentru Politici regionale, Corina Cretu

Desi infrastructura Romaniei e tot varza si dupa un sfert de secol de tranzitie, dezvoltare si reforme, ministrul de resort, pesedistul Ioan Rus, intarzie prezentarea si punerea in dezbaterea a Master Planului necesar accesarii fondurilor europene puse la dispozitia tarii noastre special pentru refacerea infrastructurii. Asta sustin mai multi parlamentari (inclusiv pesedisti, deci colegi de partid cu Rus) din Comisia pentru transporturi a Camerei Deputatilor, parlamentari care au si trimis o scrisoare comisarului european de resort – Corina Cretu. ”Din pacate, dezbaterea publica asupra acestui document strategic pentru dezvoltarea Romaniei a fost viciata politic si a ramas directionata doar inspre identificarea proiectelor de investitii, nu si asupra analizei economico-financiare si a prioritizarii acestora.

corina cretu Parlamentarii il dau pe Rus pe mana Corinei Cretu

Corina Cretu

Ministerul Transporturilor nu are cum obtine un acord politic asupra Master Planului General de Transport fara a fi desecretizat si dezbatut corespunzator in Parlament, iar fara acest consens documentul nu ar indeplini criteriul de baza solicitat de Comisia Europeana”, reclama deputatii din Comisie in misiva trimisa comisarului Corina Cretu.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!