Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Parlamentarii au votat legea antifumat, dar vor sa fumeze la locul de munca!

Parlamentarii au votat legea antifumat, dar vor sa fumeze la locul de munca!

Autor:

O situatie care pe multi i-a cam pus pe ganduri – tocmai senatorii vor sa gaseasca un loc pentru fumat, de vreme ce ei au fost si primii alesi ai neamului care votat aceasta initiativa legislativa?

 

fumat 350x170 Parlamentarii au votat legea antifumat, dar vor sa fumeze la locul de munca!Insa desi intr-o prima faza informatia i-a bulversat pe cei care au auzit, intr-o doara, ca la Camera superioara a Parlamentului se cauta solutii pentru gasirea unui loc de fumat, lucrurile au devenit cu mult mai clare cand s-a lamurit faptul ca se cauta un loc cu terasa, tocmai pentru ca alesii fumatori sa respecte legea in cauza.

De altfel, insusi presedintele Senatului a facut cateva precizari esentiale in aceasta privinta: exista o propunere venita din partea unui ales al neamului care face parte din aceasta Camera in privinta transformarii unui astfel de spatiu care are terasa- de catre fumatorii care vor sa fumeze in cladirea Legislaticului. “Unul din colegii senatori a venit cu o propunere sa mutam (…) unul din bufetele pe care le avem, din amplasamentul existent, acolo unde exista si o terasa – ca sa permitem celor care sunt fumatori sa respecte legea  – sau sa nu incalce legea, mai bine zis”, a explicat Tariceanu.

Va reamintim ca legea care interzice fumatul in spatiile publice inchise intra in aplicare undeva la mijlocul lunii viitoare.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!