Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Pana a renuntat la sefia PSD Bistrita

Pana a renuntat la sefia PSD Bistrita

Autor:

Numita recent in fruntea Ministerului Apelor si al Padurilor, in Guvernul Tudose, Doina Pana a facut o alegere in ceea ce priveste responsabilitatea prevazuta de sefia Organizatiei Municipale PSD Bistrita.

 

18767624 1447755148578712 2113446074260593018 n doinapana 340x500 Pana a renuntat la sefia PSD BistritaConcret, deputatul – totodata unul dintre vicepresedintii social-democrati – a ales sa demisioneze din fruntea filialei bistritene, postura in care se afla de aproape doi ani, si sa ramana un simplu membru de organizatie.

In sprijinul deciziei, a adus ca argument tocmai prezenta sa in noua echipa de la Palatul Victoria. Mai precis, “noile responsabilitati generate de calitatea mea de membru al Guvernului Romaniei care nu-mi mai permit sa aloc timpul fizic necesar conducerii Organizatiei Municipale PSD Bistrita”, dupa cum a mentionat intr-un comunicat de presa.

Organizatia amintita a decis ca prerogativele de presedinte interimar al PSD Bistrita sa fie preluate de catre Cristian Marius Niculae.

sursa foto: Facebook/Pana Doina    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!