AcasăPoliticaPaleologu si Baconschi isi platesc politele in avans: Blaga, un stalinist-fesenist cu...

Paleologu si Baconschi isi platesc politele in avans: Blaga, un stalinist-fesenist cu apucaturi bolsevice

Pusi pe lista neagra a conducerii PDL, Theodor Paleologu si Teodor Baconschi il fac praf pe Vasile Blaga

Vasile Blaga are o mentalitate ”stalinist-fesenista” si foloseste ”formule bolsevice”, apreciaza inca pedelistii Teodor Baconschi si Theodor Paleologu.

Pusi pe lista neagra a conducerii PDL, Theodor Paleologu (foto) si Teodor Baconschi il fac praf pe Vasile Blaga

Programati deja pentru excludere, Paleologu si Baconschi nu-l iarta pe liderul Vasile Blaga. ”Ciudat e ca aceasta mentalitate cazona, stalinist-fesenista, nu a functionat nici la MAI pe vremea lui Blaga: cine poate uita sublimul moment de indisciplina al politistilor care-si tranteau caschetele de pamant, in fata palatului Cotroceni?”, comenteaza acid Baconschi, adaugand si ca Biroul Politic National al PDL ”s-a traverstit in pluton de executie”.

Teodor Baconschi

Nici Paleologu nu se lasa mai prejos: ”Astea-s formule bolsevice, cu pusul umarului, sa punem umarul la propasirea partidului! In primul rand, cei care au puterea in partid trebuie sa stie sa-i puna la treaba pe cei din partid, e o calitate de leadership, sa stii sa-i faci pe ceilalti sa lucreze pentru un scop comun. Dar daca-i injuri si-i ameninti in permanenta, fie direct, fie prin interpusi, nu poti obtine rezultatul asta, ca doar nu suntem iobagi pe mosia cuiva, pe mosia unui vataf, care-si permite absolut orice fata de noi, insulte si asa mai departe!”.

author avatar
Simona Badulescu
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger