Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » OUG pe Coduri. Presedintele anunta ca ii face “o vizita”, Ciorbea lamureste ce poate face

OUG pe Coduri. Presedintele anunta ca ii face “o vizita”, Ciorbea lamureste ce poate face

Autor:

In conditiile in care sunt destui cei care asteptau o luare de pozitie din partea Avocatului Poporului, o data ce Guvernul a adoptat, la ceas de seara, ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor, incluzand-l aici chiar si pe seful statului, Victor Ciorbea a explicat, in putine cuvinte, faptul ca timp de zece zile, institutia pe care o conduce nu poate misca nici macar un pas in aceasta chestiune indelung comentata.

 

victor ciorbea rica petrescu OUG pe Coduri. Presedintele anunta ca ii face o vizita, Ciorbea lamureste ce poate faceIn acest sens, Ciorbea a precizat, la un post TV, ca Avocatul Poporului nu poate ataca la CCR aceasta ordonanta decat dupa ce ea intra in vigoare. “In aceste 10 zile nu avem nicio competenta”, a precizat Avocatul Poporului, la RealitateaTV, in cazul de fata acesta fiind intervalul in care actul normativ va intra in vigoare dupa publicarea lui in Monitorul Oficial.

iohannis1 350x232 OUG pe Coduri. Presedintele anunta ca ii face o vizita, Ciorbea lamureste ce poate faceInterventia sa a fost solicitata, va spuneam, in cursul diminetii de miercuri, in sedinta CSM-ului, prezidata de catre seful statului. “Ar putea fi invitat si Avocatul Poporului sa ia atitudine in aceasta problema, fiindca am remarcat ca a fost foarte activ in ultima perioada”, a puntata, in prima faza, Procurorul General Lazar, pentru ca apoi sefa CSM sa lamureasca faptul ca, intr-adevar, in aceasta privinta ar avea prerogative doar cele doua institutii.

In clipa urmatoare, Klaus Iohannis a intervenit, declarand urmatoarele: “Ma gandesc sa-i fac o vizita astazi (miercuri – n.r.). Nu l-am vazut de mult. Nu mi-e dor de el, dar cred ca trebuie sa-i transmit personal ca asteptam cu totii o luare de pozitie”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!