AcasăPoliticaOrban: Tariceanu s-a indragostit de Ponta

Orban: Tariceanu s-a indragostit de Ponta

Dupa ce in urma cu o luna il dadea pierdut pe Calin Popescu Tariceanu, ba chiar il declara „nul”, iata ca zilele acestea liberalul Ludovic Orban si-a gasit fostul coleg. La bratul lui Victor Ponta, cel care, in opinia lui Orban, i-a sucit definitiv mintile lui Tariceanu.

Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta, ironizati de Ludovic Orban

Calin Popescu Tariceanu s-a indragostit de Victor Ponta, sustine cu tarie vicepresedintele PNL.  In ceea ce-l priveste pe premier, cel care a devenit obiectul adulatiei lui Tariceanu, Orban are o teorie la fel de interesanta: il amageste pe liderul PLR doar ca sa-i ia voturile. „Victor Ponta l-a angajat pe Tariceanu pe post de sofer pentru ca numai locul asta era liber si, oricum, Ponta fiind copilot avea nevoie de un sofer”, a explicat  Orban cam cum sta treaba cu idila dintre cei doi demnitari. Referindu-se la aparitia Partidului Liberal Reformator, vicepresedintele PNL a precizat ca acest proiect este unul fara viitor. „PLR nu va ajunge nicaieri, va ramane la stadiul la care este, de vasal al PSD.

Ludovic Orban

Oamenii din PLR sunt mercenari ai PSD si nimic altceva”, a mai spus Ludovic Orban. Revenind insa la Calin Popescu Tariceanu, liberalul a tinut sa sublinieze ca fostul premier nu are capacitatea de a aduce voturi, prin urmare planul lui Victor Ponta s-ar putea sa nu functioneze. „Nu stiu ce va face Calin Popescu Tariceanu, stiu cu siguranta ca scopul formarii acestui partid este de a-l ajuta pe Victor Ponta sa obtina cat mai multe voturi in turul doi, incercand sa induca in eroare electoratul mai neatent de centru-dreapta, astfel incat sa il determine sa voteze in turul doi cu Victor Ponta. Opinia mea clara este ca, desigur, un parlamentar mai poti sa cumperi – un senator, un deputat, mai poti sa cumperi un consilier judetean, mai poti sa cumperi niste liberali care detin functii in administratie, dar cetateanul roman nu poti sa-l cumperi si nu poti sa il vinzi”, a conchis Orban.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
437 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger