Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Orban spune ca PNL-ul e “pregatit in orice moment sa-si asigure raspunderea guvernarii”

Orban spune ca PNL-ul e “pregatit in orice moment sa-si asigure raspunderea guvernarii”

Autor:

Fara sa faca un secret din faptul ca partidul sau prefera “formula anticipatelor”, liderul PNL a enuntat, in cateva cuvinte, strategia principalei formatiuni de opozitie privind noul Executiv, cu referire la consultarile de la Cotroceni, dar nu numai.

 

LUDOVIC ORBAN FANE 120 690x500 Orban spune ca PNL ul e pregatit in orice moment sa si asigure raspunderea guvernariiPana sa ajunga, luni de la ora 16, sa discute face to face cu Klaus Iohannis, Ludovic Orban a tinut sa sublinieze, in cursul zilei, de la Parlament, ca liberalii nu vor participa la “nicio negociere pentru formarea noului Guvern cu PSD”, dar si ca PNL-ul va “vota impotriva oricarei formule de guvern care va contine PSD in ea”.

Nu in ultimul rand, a facut referire la o noua majoritate si la potentiale discutii, inclusiv cu ALDE. “PNL este pregatit in orice moment sa-si asigure raspunderea guvernarii, dar vrem sa intram la guvernare pe usa din fata, fara compromisiuri, avand in spate o majoritate parlamentara solida si stabila”, a conchis Ludovic Orban.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!