AcasăPoliticaOrban spune ca PNL-ul e "pregatit in orice moment sa-si asigure raspunderea...

Orban spune ca PNL-ul e „pregatit in orice moment sa-si asigure raspunderea guvernarii”

Ludovic Orban se teme ca actualii lideri ai PNL coduc partidul spre un nou esec de proportii la parlamentarele din toamna

Fara sa faca un secret din faptul ca partidul sau prefera „formula anticipatelor”, liderul PNL a enuntat, in cateva cuvinte, strategia principalei formatiuni de opozitie privind noul Executiv, cu referire la consultarile de la Cotroceni, dar nu numai.

Pana sa ajunga, luni de la ora 16, sa discute face to face cu Klaus Iohannis, Ludovic Orban a tinut sa sublinieze, in cursul zilei, de la Parlament, ca liberalii nu vor participa la „nicio negociere pentru formarea noului Guvern cu PSD”, dar si ca PNL-ul va „vota impotriva oricarei formule de guvern care va contine PSD in ea”.

Nu in ultimul rand, a facut referire la o noua majoritate si la potentiale discutii, inclusiv cu ALDE. „PNL este pregatit in orice moment sa-si asigure raspunderea guvernarii, dar vrem sa intram la guvernare pe usa din fata, fara compromisiuri, avand in spate o majoritate parlamentara solida si stabila”, a conchis Ludovic Orban.

author avatar
Cristina Stefan
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger