AcasăPoliticaOrban: Ponta ii vrea capul lui Vosganian

Orban: Ponta ii vrea capul lui Vosganian

Varujan Vosganian este victima tandemului Victor Ponta – Traian Basescu, sustine liberalul Ludovic Orban, care pare mai convins ca niciodata ca premierul vrea sa-i faca felul ministrului Economiei.

Ludovic Orban banuieste ca Victor Ponta a asmutit procurorii asupra lui Varujan Vosganian
Victor Ponta
Varujan Vosganian

Deputatul PNL Ludovic Orban a sarit in apararea colegului sau de partid, Varujan Vosganian, solicitandu-le procurorilor DIICOT sa nu se lase antrenati in jocurile murdare ale premierului si presedintelui. Mai mult, Orban crede ca Victor Ponta a profitat de ancheta demarata in cazul democrat-liberalului Adriean Videanu pentru a-l sacrifica si pe actualul ministru al Economiei. ”Cine vrea sa scape de Varujan Vosganian ? Ponta sau Basescu? Sau amandoi ? Sau fiecare vrea sa scape de cate cineva? Ponta de Varujan si Basescu de Videanu ? De ce este prezentat Varujan Vosganian <<la pachet>> cu Videanu, cand intre cei doi nu exista nicio legatura?”, a comentat deputatul PNL pe pagina sa de Facebook.

In context, Orban a dat de inteles ca necazurile colegului sau au inceput atunci cand acesta a refuzat sa dea unda verde pentru exploatarea de la Rosia Montana. ”Oare exista vreo legatura intre acest dosar fabricat si faptul ca proiectul Rosia Montana a fost scos de sub autoritatea lui Varujan Vosganian si trecut sub autoritatea lui Dan Sova si ca ministerul Economiei nu a avizat proiectul de lege ?”, a mai notat Orban, subliniind ca Varujan Vosganian este o noua victima a procurorilor care raspund la ordinele presedintelui si ale premierului.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
919 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger