AcasăPoliticaOprescu vrea sa se interneze in spital, dupa eliberare

Oprescu vrea sa se interneze in spital, dupa eliberare

Odata ce instanta i-a dat voie, joi, sa paraseasca Arestul Politiei Capitalei, dupa peste sase saptamani in care a stat, in arest preventiv, in „Beciul Domnesc”, Sorin Oprescu ar vrea sa mearga la spital, pentru noi investigatii de specialitate.

Acest lucru a fost confirmat de catre unul dintre avocatii sai, care a anuntat ca vor cere incuviintarea instantei pentru ca edilul suspendat al Capitalei sa fie lasat sa se interneze la Institutul de Pneumologie „Nasta”, din Capitala.

De altfel si politicianul in varsta de 63 de ani a precizat, imediat ce a parasit Arestul Central, ca prioritar pentru el, in urmatoarea perioada, este sa aiba grija de sanatatea sa.

Mai mult, din septembrie incepand, de cand a fost arestat preventiv, pentru luare de mita, Oprescu a parasit arestul preventiv in mai multe randuri, pentru a merge la spitale din Bucuresti, unde fie a fost internat fie doar a fost suspus unor analize medcale. Avand diabet, Oprescu a fost internat la Institutul „Paulescu” din Capitala, dar ulterior a si facut o investigatie pulmonara, avand in vedere ca, din cate s-a anuntat, anumite teste ar fi scos in evidenta un nodul suspect la plamani.

Va amintim ca decizia Curtii de Apel Bucuresti, in privinta arestului la domiciliu in cazul politicianului, a fost luata joi, Oprescu parasind deja Arestul Central al Politiei Capitalei. Dupa eliberare, a fost la Sectia 2 de Politie, iar abia apoi s-a indreptat catre apartamentul sau din sectorul 1, unde va ramane in perioada urmatoare, conform regimului privativ impus de instanta.

author avatar
Cristina Stefan
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger