AcasăPoliticaOprescu urmeaza sa afle azi daca va putea parasi Arestul Central

Oprescu urmeaza sa afle azi daca va putea parasi Arestul Central

Politicianul face o noua incercare de a scapa de arestul preventiv, cerand ca masura in cauza, care il tine in Arestul Central, sa fie inlocuita cu una mai blanda, respectiv cu arestul la domiciliu sau chiar cu controlul judiciar.

In conditiile in care marti este programat termenul la care magistratii Tribunalului Bucuresti vor judeca o noua solicitare depusa de catre aparatorii legali ai primarului suspendat din functie al Capitalei, in vederea eliberarii clientului loc din Arestul Central al Politiei Capitalei, Sorin Oprescu ar putea afla, in urmatoarele ore, daca poate pleca acasa.

De altfel, aceasta nu este prima solicitare formulata de avocatii lui Oprescu in vederea eliberarii acesutia din urma, fiind invocat, ca principal argument, faptul ca starea de sanatate a politicianului in varsta de 63 de ani s-ar fi inrautatit de cand acesta se afla in arest preventiv.

Masura arestarii sale preventive, pentru 30 de zile, a fost luata pe 7 septembrie, cand magistratii au incuviintat solicitarea DNA, procurorii anticoruptie acuzandu-l pe Oprescu de luare de mita. In tot acest rastimp, primarul suspendat al Capitalei a parasit de mai multe ori Arestul Central al Politiei Capitalei, de fiecare data pentru a merge la diferite unitati medicale din Capitala, pentru analize si alte teste de specialitate.

author avatar
Cristina Stefan
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger