AcasăPoliticaOprescu, despre contractele Primariei Capitalei cu UTI: Sunt facute de pe vremea...

Oprescu, despre contractele Primariei Capitalei cu UTI: Sunt facute de pe vremea lui Videanu

La o zi de la eliberarea sa din arest preventiv si in conditiile in care, tot deunazi, pe seara, patronul UTI a fost retinut pentru 24 de ore, primarul suspendat al Capitalei a anuntat, in privinta contractelor pe care grupul de firme patronat de Urdareanu le-a incheiat cu Primaria Municipiului Bucuresti, ca ar data din timpul mandatului predecesorului sau, Adriean Videanu.

La plecarea de la instanta – Oprescu fiind prezent, vineri, la Tribunalul Bucuresti – intrebat despre situatia contractelor incheiate de PMB cu UTI, politicianul a precizat doar ca a verificat contractele respective, in urma cu patru-cinci ani, si ca la acel moment nu a constata sa fie vreo problema. „Sincer le-am verificat acum patru ani, acum cinci ani, ca-s facute de pe vremea domnului Videanu. Sunt in regula… cel putin, atunci asa erau”, a sustinut edilul suspendat al Capitalei.

Va amintim ca democrat-liberalul Videanu a condus Primaria Capitalei incepand din aprilie 2005 si pana in iunie 2008.

Pe de alta parte, va precizam si faptul ca patronul UTI, Tiberiu Urdareanu, a fost retinut, seara trecuta, pentru 24 de ore, dupa mai multe ore de audieri la sediul central al insitutiei, procurorii DNA acuzandu-l de dare de mita, intr-un dosar in care este cercetat si primarul suspendat al Iasiului, in privinta implementarii, in Iasi, a unui sistem de fluidizare a traficului rutier si pietonal.

In alta ordine de idei, Oprescu a anuntat si ca a depus solicitarea, la instanta, pentru ca magistratii sa ia in calcul varianta de a-i permite sa se interneze, pentru a fi supus unor investigatii „complexe”, la plamani.

281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger