AcasăPoliticaOprescu a parasit Arestul Central: "Vreau sa-mi vad de sanatate!"

Oprescu a parasit Arestul Central: „Vreau sa-mi vad de sanatate!”

La scurta vreme dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au dispus plasarea sa in arest la domiciliu, la aproape sapte saptamani de cand fusese arestat preventiv, Sorin Oprescu a iesit, joi la amiaza, pe poarta principala a Arestului Central.

S-a intamplat in jurul orei 14.40. Inainte de a urca in masina care il astepta pentru a-l duce la locuinta din Capitala pe care le-a dat-o oamenilor legii drept adresa la care va ramane in urmatoarea perioada, in regim privativ de libertate, croindu-si cu greu loc printre armata de jurnalisti, Sorin Oprescu a facut cateva scurte precizari.

„In primul rand vreau sa multumesc celor care m-au sustinut. Am de gand sa-mi vad de sanatate. Vom avea multe lucruri de vorbit”, a declarat primarul suspendat al Capitalei, adaugand ca le transmite bucurestenilor „sa fie convinsi” ca nu ii va „dezamagi niciodata”.

Oprescu a scapat de arestul preventiv, masura impusa in cazul sau la inceputul lunii septembrie, la scurta vreme dupa ce procurorii DNA au anuntat ca, pe langa luare de mita, primarul suspendat al Capitalei mai este cercetat si pentru spalare de bani, constituire a unui grup infractional organizat, dar si pentru „abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit”. Va reamintim ca, in perioada in care a fost arestat preventiv, Oprescu a parasit in cateva randuri Arestul Central, pentru a ajunge pe mana medicilor de la unitati spitalicesti din Capitala, pentru investigatii si analize.

author avatar
Cristina Stefan
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger