AcasăPoliticaOprescu a ajuns la tribunal, la o zi dupa eliberarea din Arestul...

Oprescu a ajuns la tribunal, la o zi dupa eliberarea din Arestul Central

Edilul suspendat din functie al Capitalei a venit, vineri dimineata, la Tribunalul Bucuresti (TB).

Asadar, la doar o zi dupa ce Curtea de Apel a dispus eliberarea sa din Arestul Central al Politiei Capitalei, si cercetarea lui in regim de arest la domiciliu, la aproape doua luni de cand fusese arestat preventiv, pentru acuzatia de luare de mita, Oprescu a ajuns la sediul TB, cu aproximativ un sfert de ora inainte de ora 10.

Motivul prezentei sale la instanta a fost acela ca pentru aceasta dimineata fusese programat un nou termen in privinta solicitarii procurorilor anticoruptie de prelungire a mandatului de arestare preventiva emis in cazul politicianului. Cum insa hotararea CAB de inlocuire a acestei masuri preventive cu una mai blanda, respectiv arestul la domiciliu, este una definitiva, solicitarea procurorilor a ramas fara obiect.

Joi dupa-amiaza, Sorin Oprescu a parasit asa-numitul „Beci Domnesc”, cum mai este cunoscut Arestul Politiei Capitalei, si, dupa ce a trecut pe la sectia 2 de Politie, pentru a stabili cu oamenii legii anumite detalii in privinta procedurii pe care o are de respectat, in perioada cat se va afla in arest la domiciliu, politicianul a ajuns la apartamentul sau din Capitala, la adresa la care va ramane in urmatoarea perioada. Mai trebuie spus ca, dupa ce a fost eliberat, Oprescu a anuntat ca va cere instantei sa ii dea voie sa se interneze intr-un spital din Capitala, pentru investigatii de specialitate.

author avatar
Cristina Stefan
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger