AcasăPoliticaOprea sustine ca nu vrea sa fie nici presedinte, nici premier. Ce...

Oprea sustine ca nu vrea sa fie nici presedinte, nici premier. Ce i-a propus PSD-ul pentru viitoarele alegeri!

Oprea a cedat: pleaca din Senat

In conditiile in care a mai spus-o si pana acum, in cateva randuri, Gabriel Oprea a reiterat si sambata, de la Alexandria, faptul ca nu isi doreste sa conduca Guvernul. De aceasta data liderul UNPR s-a referit si la prima functie in stat, sustinand ca nu are in plan sa intre vreodata in cursa pentru Cotroceni.

Generalul Oprea lasa sa se inteleaga ca nu ar vrea sa lase domeniul securitatii nationale pentru a aspira la o functie de conducere in cadrul celor doua Palate. „Nu, nu doresc functia de prim-ministru, pentru ca sunt intr-o coalitie de guvernare, avem un prim-ministru. Domeniul securitatii nationale consider ca e un domeniu in care pot face performanta. Nu candidez si n-o sa candidez niciodata la presedintie. De altfel, atat eu cat si proiectul UNPR l-am sprijinit pe presedintele Romaniei, indiferent cum il cheama”, a inlaturat Oprea orice urma de dubiu in aceasta privinta.

Cat despre felul in care UNPR-ul va participa in cursa de la localele de anul viitor, Oprea a explicat ca, la acest moment, parerile sunt impartite in randul formatiunii pe care o conduce, in sensul ca exista atat sustinatori ai ideii ca Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei sa intre in cursa singura, cat si cea a participarii pe liste comune, alaturi de PSD. De altfel, vicepremierul a confirmat faptul ca social-democratii i-au inaintat spre analiza o astfel de varianta, urmand ca, prin discutii interne, UNPR-ul sa decida ce cale va alege. „Avem o propunere de la PSD de a candida pe liste comune si un curent in partid sa candidam prin forte proprii. O sa luam o hotarare in acest sens”, a explicat Oprea, adaugand ca, pana la finele lui 2015 se va cunoaste, cel mai probabil, pozitia formatiunii sale in privinta modului in care va candida la alegerile de la anul.

905 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger