AcasăPoliticaOprea preia atributiile premierului, pe durata vacantei lui Ponta

Oprea preia atributiile premierului, pe durata vacantei lui Ponta

In conditiile in care se stia inca din ziua precedenta ca seful Guvernului se pregateste sa plece intr-o scurta vacanta de Pasti, impreuna cu familia, s-a aflat, oficial, ca in intervalul in care Victor Ponta nu se va afla la carma Executivului, atributiile sale vor fi preluate, temporar, de catre vicepremierul pentru securitate nationala, Gabriel Oprea.

Astfel, printr-o decizie publicata, joi, in Monitorul Oficial, se atesta faptul ca actualul ministru de Interne va asigura conducerea operativa a Guvernului, in perioada 9-13 aprilie. In urma unei decizii luate miercuri, 8 aprilie, „in perioada 9-13 aprilie, domanul Gabriel Oprea, viceprim-ministru pentru securitate nationala, ministurl afacerilor interne, exercita atributiile prim-ministrului privind conducerea operativa a activitatii Guvernului Romaniei”.

Oprea a mai preluat, temporar, prerogativele de premier si in perioada in care Victor Ponta s-a aflat, in februarie acest an, in America. Seful PSD a petrecut o saptamana dincolo de Ocean. De aceasta data, insa, nu se stie care este destinatia aleasa de primul-ministru si familia sa, pentru vacanta de Pasti.

author avatar
Cristina Stefan
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger