AcasăPoliticaOprea, la Congresul social-democratilor: L-a felicitat pe "prietenul Dragnea" si a evidentiat...

Oprea, la Congresul social-democratilor: L-a felicitat pe „prietenul Dragnea” si a evidentiat „colaborarea ireprosabila” PSD-UNPR

Printre invitatii prezenti la Congresul PSD de duminica, de la Sala Palatului, s-a numarat si vicepremierul Oprea, in calitatea sa de lider al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei.

Deschizand sirul politicienilor autohtoni care le-au vorbit social-democratilor aflati in sala, dar si liderilor celorlalte formatiuni din arcul de guvernare, precum si liderului Partidului Socialistilor European, Serghei Stanisev, prezent la reuniune, Gabriel Oprea a tinut sa multumeasca, din capul locului, pentru cateva aspecte.

Si anume pentru „onoarea” de a se adresa „celui mai puternic partid din Romania”, dar si pentru „colaborarea ireprosabila PSD-UNPR”, care, in viziunea sa, a facut posibila o guvernare ce „a facut bine romanilor”.

Nu in ultimul rand, Gabriel Oprea l-a felicitat pe noul numar 1 in PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a numit „prietenul sau”, si si-a reiterat increderea in parteneriatul ce sta la baza actualului arc de guvernare.

author avatar
Cristina Stefan
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger