Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Oprea a revenit la DNA, in cazul Gigina: Incerc sa trec prin aceasta tragedie cu demnitate

Oprea a revenit la DNA, in cazul Gigina: Incerc sa trec prin aceasta tragedie cu demnitate

Autor:

Fostul sef al MAI a revenit la Directia Nationala Anticoruptie, de aceasta data luni dimineata, la cateva zile de cand anchetatorii au obtinut aviz pentru a-l urmari penal.

 

GABRIEL OPREA FANE 21 Oprea a revenit la DNA, in cazul Gigina: Incerc sa trec prin aceasta tragedie cu demnitateGabriel Oprea a ramas in incinta DNA doar cateva zeci de minute, iar la plecare a facut cateva scurte declaratii, o parte dintre aspectele pe care a tinut sa le mentioneze in aceasta dimineata fiind deja aduse in atentia opiniei publice in mai multe randuri, si anume acelea ca in seara in care a avut loc accidentul nu venea de la restaurant, ci de la o institutie a statului. “Cer iertare familiei (politistului Gigina-n.r) (…) repet este o mare tragedie pe care nu si-a dorit nimeni (…) Incerc sa trec prin aceasta tragedie cu demnitate”, a sustinut Oprea.

Oprea a fost chemat pentru a i se aduce a cunostinta faptul ca are calitatea de suspect pentru ucidere din culpa, in cazul mortii tanarului politist Bogdan Gigina, odata ce procurorii au primit unda verde din directia Cotrocenilor, odata ce Oprea a demisionat din Senat. Va amintim ca initial, in perioada in care figura pe listele alesilor neamului, o solicitare de avizare a urmaririi penale a fostului ministru de Interne si vicepremier pentru securitate nationala a fost respinsa, la votul in plenul Senatului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!