AcasăPoliticaOprea a ajuns la Parchet, pentru a discuta cu procurorii: M-am prezentat...

Oprea a ajuns la Parchet, pentru a discuta cu procurorii: M-am prezentat in calitate de martor

Oprea a cedat: pleaca din Senat

La o zi dupa ce soferul, dar si aghiotantul ministrului au fost, la randul lor, la Parchet, pentru a discuta cu procurorii, in privinta accidentului in urma carua a murit politistul Gigina, vicepremierul Oprea s-a prezentat, la randul sau, in urma cu foarte scurt timp, la sediul institutiei.

Ministrul de Interne a ajuns cu mai putin de zece minute inainte de ora 17 la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, si, in timp ce si-a facut loc cu greu printre armata de reporteri, fotografi si cameramani, pentru a intra in cladire, a facut cateva scurte precizari. „M-am prezentat in calitate de martor la Parchet. Vom raspunde la toate intrebarile procurorilor”, a precizat Oprea.

Va reamintim ca politistul Bogdan Gigina a murit, dupa ce a suferit un accident, marti seara, pe 20 octombrie, in timp ce isi facea datoria. Mai precis, tanarul agent de la Rutiera a cazut cu motocicleta pe care se afla, ca parte din coloana oficiala a vicepremierului, intr-o groapa adanca de cativa metri, de pe Calea Stirbei Voda, din Capitala.

author avatar
Cristina Stefan
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger