AcasăPoliticaOpozitia il lasa pe seful Guvernului sa se joace singur

Opozitia il lasa pe seful Guvernului sa se joace singur

Ludovic Orban nu-i permite premierului sa prinda PNL-ul in ofsaid

Liberalii nu vor nici in ruptul capului sa se aseze la aceeasi masa cu Victor Ponta. Motivul: consensul politic promovat de premier este o cacealma.

Ludovic Orban nu-i permite premierului sa prinda PNL-ul in ofsaid

Invitatia la consultari, transmisa opozitiei de seful Executivului, nu a ramas fara raspuns. Unul transant, din care reiese clar ca PNL nu va pica in plasa liderului PSD. „Mi se pare complet neserios din partea premierului sa lanseze astfel de invitatii in mass-media fara niciun fel de discutie prealabila, fara sa consulte in unele dintre puncte presedintele Romaniei care este cel care are atributii pe legile sigurantei nationale, pe legile de tip Big Brother, sunt chestiuni care se afla in competenta exclusiva a presedintelui”, a declarat prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban. In context, acesta l-a acuzat pe Victor Ponta ca foloseste teme importante pentru tara doar ca sa-si faca reclama. „Nu cred ca demersul premierului Ponta este un demers sincer, un demers care intr-adevar doreste sa ajungem la puncte de vedere comune legate de subiectele respective si in plus unele dintre ele se si regasesc la ora actuala in dezbatere, cum este Comisia de cod electoral care dezbate legile electorale. Ca atare, este o initiativa strict facuta pentru a dobandi imagine personala, o initiativa a lui Victor Ponta care este mai mult o incercare de a pune in ofsaid PNL, iar noi nu marsam la astfel de jocuri de imagine”, a conchis Ludovic Orban.

PNL loveste cu o plangere penala

Premierul Victor Ponta s-a mai invartit de o plangere pentru abuz in serviciu. Autorul denuntului este co-presedintele executiv al PNL Cluj, Mihai Seplecan, care-l acuza pe seful Executivului ca blocheaza organizarea alegerilor partiale pentru presedintia Consiliului Judetean Cluj. „Desi a fost notificat din vreme si in mod repetat cu privire la necesitatea organizarii de alegeri partiale pentru functia de presedinte al CJ Cluj, premierul Victor Ponta a ales sa nu respecte legea, motiv pentru care am depus plangere penala la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie impotriva premierului Victor Ponta, pentru abuz in serviciu”, a declarat liberalul, precizand ca a asteptat suficient ca premierul „sa binevoiasca sa aplice legea in judetul Cluj” .

author avatar
Ana-Maria Ludatser
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger