AcasăPoliticaOltean se plange ca e victima unui sistem si sustine ca Parlamentul...

Oltean se plange ca e victima unui sistem si sustine ca Parlamentul e „condus” de DNA

Ioan Oltean

Ioan Oltean sustine nici mai mult, nici mai putin decat ca e victima unui sistem creat de fostul partid din care a facut parte si se plange ca parlamentul ar fi ajuns sa fie condus de DNA, amintind de faptul ca foarte putine cereri ale procurorilor care i-au vizat pe alesi au fost respinse, la vot, in cele doua Camere.

Ioan Oltean

La cateva zile de cand Comisia Juridica a Camerei a dat unda verde solicitarii procurorilor DNA, care au cerut incuviintarea arestarii sale preventive, in dosarul „ANRP 4”, in care e acuzat de complicitate la trafic de influenta, liberalul Ioan Oltean a facut cateva declaratii in privinta situatiei sale.

Intr-un interviu acordat luju.ro, Oltean se declara o victima. „Fac parte sau sunt victima unui sistem pe care partidul din care am facut parte l-a construit si l-a consolidat. Si nu doar eu. Chiar altii, mai mari decat mine, sunt victime ale aceluiasi sistem pentru ca ei l-au creat. Recunosc, a fost un sistem in care nu am crezut, dar pe care l-am sustinut pentru ca era vointa partidului. Nenorocirea mare stiti care este? Ca cei care la vremea respectiva criticau cu vehementa si foarte serios si pertinent ceea ce faceam noi, sistemul pe care noi il cream si il consolidam, astazi sunt ei cei care il consolideaza mai abitir si il sustin”, a precizat fostul vicepresedinte al mareluI PNL.

Fostul secretar general al PDL nu s-a sfiit sa-si spuna parerea nici despre actualul Legislativ – din care face parte, in calitate de deputat PNL, lansand acuzatii dure la adresa parlamentarilor. „Avem astazi un Parlament foarte slab, lipsit de personalitate, un Parlament care tot timpul a raspuns la comenzi, fie de la Cotroceni, fie de la Piata Victoriei, fie la comenzile unor lideri politici. (…) Avem un Parlament care astazi este condus de o alta institutie. Si stim cu totii care este cea care conduce astazi Parlamentul. Este DNA! Este incontestabil! Nu putem sa ascundem acest lucru. Ati vazut, nu exista nicio solicitare a Directiei Nationale Anticoruptie care in ultimul timp sa fi fost respinsa, decat numai din greseala”, a mai sustinut Oltean in cadrul aceluiasi interviu.

author avatar
eNational
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger