AcasăPoliticaOlguta Vasilescu, trimisa pe centura

Olguta Vasilescu, trimisa pe centura

Senatorul Mario Oprea se cearta ca la usa cortului cu Olguta Vasilescu

Atacurile pe care vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu le-a lansat la adresa prezidentiabilului ACL Klaus Iohannis nu au ramas fara replica din partea liberalilor.

Senatorul Mario Oprea se cearta ca la usa cortului cu Olguta Vasilescu

Desi condamna comportamenul de „tata” al Olgutei Vasilescu, senatorul PNL Mario Oprea nu se sfieste sa se coboare la nivelul ei. “Spre deosebire de acei multi barbati care considera ca misoginismul este o calitate, am promovat si sustinut cu sinceritate ascensiunea feminina in politica. Din fericire, Romania are femei destepte, ambitioase, femei cu tinuta si atitudine. Nu acelasi lucru il pot spune si despre primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu. Dar ii pot spune ca prapastia enorma dintre aspect si respect, dintre aspect si «continutul de la mansard», fac intotdeauna diferenta. (…)

Senatorul Mario Oprea

Am crezut ca dupa obtinerea acestei functii, «doamna» Vasilescu va intelege ca rolul de mahalagioaica trebuie sa devina trecut, ca responsabilitatea sa este buna administrare a unui oras cu multe nevoi, nu alimentarea conflictelor si a campaniilor murdare, bazate pe dezinformare, minciuna si manipulare”, a afirmat liberalul, cerandu-i Olgutei Vasilescu sa nu se mai comporte „ca pe centura”.

 

author avatar
Victor Paun
1.089 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger