Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Olguta Vasilescu lucreaza cu demisia in alb scrisa

Olguta Vasilescu lucreaza cu demisia in alb scrisa

Autor:

In conditiile in care i s-a cerut, in ultima perioada, sa faca pasul in lateral, pe fondul nemultumirilor iscate de Legea salarizarii, Lia Olguta Vasilescu a facut un anunt menit a fi edificator in aceasta privinta.

 

16684103 1234771709943861 4107420135290596573 n vasilescu 720x480 Olguta Vasilescu lucreaza cu demisia in alb scrisaSi anume ca inca de la inceputul mandatului sau ministerial, adica din decembrie anul trecut, a facut acest pas, decizia fiind depusa la PSD, urmand ca liderul partidului sa decida cand si daca se impune activarea ei. “Eu am demisia in alb din prima zi de cand am devenit ministru. (…) Am vrut eu sa-mi depun demisia in alb”, a anuntat ministrul Muncii, seara trecuta.

Cat despre motivele care au facut-o sa ia aceasta hotarare preventiva, Vasilescu a invocat, in mare, un singur argument, alegand, insa, sa nu spuna daca si alti colegi de-ai sai, din Guvern, au facut astfel de pasi. “E ceva normal cand iei o functie publica, eu asa am facut de fiecare data, am avut demisia in alb – daca este o greseala (…) ea poate oricand sa fie… (…) Eu nu sunt aici, in aceasta functie, decat pentru ca un partid ma sustine (…), un partid care va da socoteala, peste 3 ani si jumatate, in fata electoratului, pentru promisiunile pe care le-a facut in campanie si pentru modul in care a aplicat programul de guvernare”, a detaliat pesedista, miercuri seara, la postul B 1 TV.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!