AcasăPoliticaOlguta Vasilescu: “Aici ma despart in opinii de Liviu Dragnea. A venit...

Olguta Vasilescu: “Aici ma despart in opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul sa vorbim si noi!”

In conditiile in care, in ultima perioada, au fost mai multe voci in randul PSD-ului care au invocat faptul ca se cere o recatie din partea partidului, in sensul organizarii unor contramanifestatii, idee cu care Liviu Dragnea s-a declarat in total dezacord, un ministru social-democrat a iesit in public cu o opinie pe care si-o asuma din start ca fiind „despartita” de cea a liderului pesedisti.

Complet nemultumita de unele intamplari din ultimele zile, printre care si de gestul de a se face publice, pe o retea de socializare, telefoanele ministrilor, dar si de demersul unor useristi de a protesta in Parlament si chiar de a ramane peste noapte in cladirea Legislativului, fosta primarita a Craiovei, actualmente ministrul Muncii in Guvernul Grindeanu, considera ca ar fi timpul ca si social-democratii sa ia atitudine. Astfel ca, intr-un mesaj amplu, presarat cu ironii, pe alocuri, Vasilescu isi sustine punctul de vedere.

Asa cum intuiam, nu ordonanta e problema sau, mai bine zis, nu faptul ca nu am stiut sa o explicam. Ci ca tehnocratii, care sunt toti la miting, vor sa revina la Palatul Victoria! S-au activat puternic. (…)Nu mai amintesc nici de circul penibil al USR din Parlament, cu deputati care te urmaresc si la toaleta sa te filmeze cu telefonul si sa strige dupa tine tot felul de insulte, deputati care dorm de 4 nopti in sala de plen a Parlamentului Romaniei, ca orice homeless, pentru a arata ca au cucerit cea mai importanta institutie a statului. Nu e vorba de ordonanta! Daca nu era asta, era altceva”, e de parere Vasilescu, dupa cum reiese din postarea sa de sambata, de pe Facebook.

Ministrul se opreste apoi in mod special asupra notiunii de „abuz in serviciu”, despre care s-a spus ca este dezincriminat prin modificarile aduse Codurilor, prin OUG 13, si despre pragul de 200.000 de lei. „E o prostie sa spui ca se poate fura sub 200.000, cand tu ai articole in codul penal care incrimineaza furtul, delapidarea, luarea de mita etc si care se pedepsesc cu ani grei de inchisoare. Nu, abuzul in serviciu e bun tocmai pentru ca poate insemna orice si se poate aplica oricui. Oricui deranjeaza!”, considera social-democrata.

Pornind de la constatarea ca „numai naivii cred ca politicul nu e implicat in demonstratiile de strada. Toti politicienii lor sunt acolo”, Olguta Vasilescu cere, practic, sa se ia atitudine si din directia PSD, lasand apoi sa se inteleaga ca ar vrea sa afle si opiniile celor care ii urmaresc pagina de Facebook asupra oportunitatii parcurgerii unor astel de pasi. „Eu cred ca ar trebui sa organizam si noi un miting! Noi, „ciuma rosie”, care aplicam cel mai bun program de guvernare de pana acum. Pentru ca aici ma despart in opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul sa vorbim si noi! Cred ca trebuie sa iesim in strada! Parlamentul e sufrageria unor domni si doamne fara locuinta momentan si avem senzatia ca ii deranjam cand venim dimineata la serviciu. Si par si un pic stresati ca nu au avut unde sa faca dus… P.S. Voi ce parere aveti?”, se incheie mesajul Liei Olguta Vasilescu, postat sambata dimineata, la trei zile de cand a avut loc sedinta conducerii PSD.

foto: Facebook

953 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger