Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Oana Mizil, un an de inchisoare cu suspendare

Oana Mizil, un an de inchisoare cu suspendare

Autor:

Fostul deputat social-democrat s-a ales in dreptul numelui cu o condamanre definitiva, cu suspendare, pentru acuzatia de conflict de interese.

 

oana niculescu mizil Copy Oana Mizil, un an de inchisoare cu suspendareConcret, pentru ca si-ar fi angajat mama la biroul sau parlamentar, din cate au stabilit inspectorii de integritate. In prima faza, Oana Niculescu Mizil primise trei ani de inchisoare cu suspendare. Nemultumita de hotararea instantei, iubita fostului primar Vanghelie a atacat-o la un complet superior. Iar luni s-a aflat decizia finala luata de catre magistratii Curtii Supreme, si anume reducerea pedepsei la un an cu suspendare.

Prima hotarare a Instantei Supreme in dosarul Oanei Niculescu Mizil a fost data in urma cu doi ani, mai precis in octombrie 2014. La momentul respecti, partenera de viata a lui Marian Vanghelie era parlamentar PSD.


1 Comentariu la Oana Mizil, un an de inchisoare cu suspendare

  1. BASINESCU,CHIORUL DE BEAT

    IEU,TATARUL CHIOR DE BIAT SI CRIMINAL DE VAPOARE,NU SCAP NICI IEU DE CELULA. VENITI,TU,SI BANGHELIE LA JILAVA,SA O SA STAM 3 TIGANI HOTI SI PUTUROSI,HAI,PA,HOATA DE BIJUTERII,SCARBA


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!