Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Numele unui celebru politician strain, vehiculat in privinta noului dosar al lui Ponta

Numele unui celebru politician strain, vehiculat in privinta noului dosar al lui Ponta

Autor:

Deputatul independent, fost membru al PSD si recent inscris in PRU, e cel care a anuntat ca a fost chemat la audieri, la sediul din Ploiesti al DNA-ului, in aceeasi cauza in care a fost citat si Victor Ponta.

 

sebastian ghita Numele unui celebru politician strain, vehiculat in privinta noului dosar al lui PontaAcelasi Sebastian Ghita a adus in discutie – in prima parte a zilei, la momentul in care a ajuns la un termen de la Curtea Suprema- numele fostului sef al Cabinetului Britanic, laburistul Tony Blair, despre care se stie ca, atat in 2012, cat si in urma cu doi ani, a venit la Bucuresti in mai multe randuri, momente in care s-a intalnit cu liderul de atunci al social-democratilor. “Stiu ca in dosarul aceste este vehiculat si numele fostului prim-ministru al Marii Britanii, Tony Blair. Vom vedea exact despre ce e vorba. (…) Din ce am inteles eu este vorba de intalnirea din 2011, dintre ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, dl Tony Blair, domnul Mihai Razvan Ungureanu si acordarea titului de doctor Honoris Causa domnului Tony Blair. Si cred ca domnii de la DNA Ploiesti acum investigheaza problema Tony Blair”, a declarat Ghita.

La acel moment nu se stia faptul ca, la capatul unei discutii de circa o ora si jumatate, procurorii au dispus urmarirea penala a fostului premier, pe care l-au plasat sub control judiciar. Conform DNA-ului, Ponta este suspectat de folosire a influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si complicitate la infractiunea de spalare de bani, fapte pe care, spun procurorii, le-ar fi savarsit in calitate de presedinte de partid.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!