Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Numarul doi din Primaria Cluj demisioneaza

Numarul doi din Primaria Cluj demisioneaza

Autor:

Pe fondul plasarii sub control judiciar, masura dispusa de catre procurorii DNA implicand si interdictia de a-si exercita functia, viceprimarul clujean Anna Horvath a decis sa se retraga din aceasta postura.

 

14390683 954985104611370 9046690229115631977 n vice 720x405 Numarul doi din Primaria Cluj demisioneazaHorvath si-a facut publica decizia in cursul primei parti a zilei de joi, explicand, pe larg, si motivele pentru care a luat aceasta hotarare. “S-au implinit 5 luni de cand sunt sub control judiciar si s-a instituit interdictia de a-mi exercita functia de viceprimar. In aceste cinci luni am fost in concediu fara plata, nu am avut niciun venit. Sunt o persoana activa, iar interdictia care mi se impune si care nu are nicio limita juridica in timp ma conduce la decizia de a nu putea continua, astfel ca in prima sedinta a Consiliului Local Cluj-Napoca imi voi inainta demisia din functia de viceprimar”, a precizat vicele demisionar, citata de stiridecluj.ro.

Horvath – care detinea una dintre cele doua functii de viceprimar la Cluj inca din 2012- a fost trimisa in judecata in decembrie anul trecut, DNA-ul acuzand-o de spalare de bani si trafic de influenta.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!