AcasăPoliticaNu renunta la sefia Palatului Victoria. Grindeanu: Dupa ce Dragnea demisioneaza, demisionez...

Nu renunta la sefia Palatului Victoria. Grindeanu: Dupa ce Dragnea demisioneaza, demisionez si eu!

La cateva ore dupa ce a fost exclus din PSD, dar si pe fondul anuntului ca PSD si ALDE pregatesc o motiune de cenzura – ca varianta extrema la care puteau apela, avand in vedere refuzul premierului de a demisiona de la Palatul Victoria – Sorin Grindeanu a iesit la declaratii, chiar de la sediul Guvernului.

Seara trecuta, spunea ca va demisiona daca va avea asigurarea ca presedintele Iohannis numeste un premier tot din partea PSD-ului

Prilej cu care a insistat ca „nu se agata de scaun” si si-a conditionat, practic, demisia de cea a sefului PSD, pe care il considera „singurul responsabil de acest dezastru”. Concret, Grindeanu a sustinut ca „in acest moment suntem intr-un blocaj. In consecinta, pana luni ii cer lui Liviu Dragnea sa se gandeasca bine si sa-si asume responsabilitatea acestei crize. Dupa ce Liviu Dragnea demisioneaza, demisionez si eu!”.

Totodata, premierul a adauugat: „in situatia in care voi constata ca nu pot asigura un Guvern functional (…) atunci imi voi da demisia”.

Cat priveste situatia sa de la partid, Sorin Grindeanu a subliniat, printre altele, ca, in ciuda faptului ca a fost dat afara, „oricat ar incerca Liviu Dragnea sa scape de mine, pentru ca ii sunt incomod, am fost, sunt si voi fi pesedist (…) voi ramane membru PSD indiferent ce spune Liviu Dragnea”.

366 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger