AcasăPoliticaNu-l vrea nimeni pe Ungureanu

Nu-l vrea nimeni pe Ungureanu

Si-a atribuit rolul de unificator al dreptei si a bombardat presa cu tot soiul de informatii privind un maret proiect politic. Pana in acest moment, declaratiile lui Razvan Ungurenu s-au lasat doar cu un sir intreg de dezmintiri.

Mihai Razvan Ungureanu nu are lipici la formatiunile de dreapta

Dupa experienta trista din 2012, democrat-liberalii au fost primii care i-au dat cu filt lui Ungureanu, mentionand public ca nu doresc sa poarte nicio negociere cu acesta. Refuzul pedelistilor nu l-a descurajat insa pe liderul Fortei Civice, ci l-a determinat sa-si indrepte atentia catre alte miscari de dreapta, proaspat aparute in peisaj. Asa se face ca, fara o baza reala, Razvan Ungureanu a anuntat ca duce tratative cu Fundatia ”Miscarea Populara” si Initiativa Romania Liberala. „Am avut discutii cu membri marcanti ai Initiativei Romania Liberala. Cred ca ne despart zile de la a incheia un protocol intre IRL si Alianta DA. Avem discutii cu membri ai Fundatiei Miscarea Populara” s-a laudat presedintele Forta Civica. ”Eu nu l-am intalnit pe Mihai-Razvan Ungureanu de cand am intrat in Miscarea Populara. Deci, orice referire la un dialog cu Fundatia Miscarea Populara este clar inexacta”, a transmis Marian Preda. La randul lor, reprezentantii Initiativei Romania Liberala au negat ca ar fi pe punctul sa incheie vreun acord cu Forta Civica. ”In acest moment nu se pune problema unui protocol. Initiativa Romania Liberala este o organizatie non-guvernamentala, o tribuna de dezbatere pentru oamenii de dreapta”, ne-a declarat un membru IRL.

Respins si la tribunal

Refuzat de mai toata suflarea politica din zona dreptei, Razvan Ungureanu nu a avut prea mult succes nici cu Alianta D.A. PC-PNTCD pe care a dorit sa o inscrie in Registrul Partidelor Politice. Demersul a fost respins de Tribunalul Bucuresti din motive tehnice.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
391 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger