AcasăPoliticaNu-l slabeste. Tariceanu: Iohannis a candidat la prezidentiale "din pozitia de penal"

Nu-l slabeste. Tariceanu: Iohannis a candidat la prezidentiale „din pozitia de penal”

Se poate spune ca sirul contrelor verbale dintre primii doi oameni in stat a atins o faza nemaivazuta pana la momentul de fata.

Cel putin pana la momentul in care co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a comentat in termeni duri insistenta cu care liderul de la Cotroceni aminteste faptul ca nu va accepta un viitor penal si ca ar trebui ca partidele sa se curete de penali. Incepand prin a sublinia la randul sau faptul ca ar trebui sa exista prezumtia de nevinovatie, cel putin pana la o decizie definitiva a instantei, Tariceanu a adus in discutie faptul ca, in urma cu doi ani, la momentul alegerilor prezidentiale, si actualul sef al statului ar fi avut o problema de genul. „Va aduc aminte ca presedintele Iohannis a candidat la alegerile prezidentiale din pozitia de penal, asa cum foloseste el aceasta stupida expresie, cum atribuie aceasta calitate unora din cei care participa la procesul electoral. Deci, Iohannis a fost penal. Si s-ar putea sa fie inca considerat ca atare, pentru ca stiu ca a facut uz de o cale de atac exceptionala – care pana de curand nu era accesibila tuturor cetatenilor romani -si sigur ca are o problema in plus fata de noi, ca el este si condamnat. Asa incat i-as recomanda presedintelui sa fie mai rezervat si sa nu foloseasca dubla masura”, a sunat replica taioasa data de politicianul care conduce Senatul.

Va amintim faptul ca de pe lista figurilor politice care nu ar trece criteriul invocat de presedinte, urmare a faptului ca au intrat in vizorul DNA-ului, nu ar lipsi nume precum cele ale lui Tariceanu, Dragnea, Ponta, Blaga, dar si fostul presedinte Basescu.

161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger