AcasăPolitica"Nu am spart niciodata guverne". Constantin iese la rampa confirmand ca in...

„Nu am spart niciodata guverne”. Constantin iese la rampa confirmand ca in ALDE sunt „discutii”

Daniel Constantin a intrat in vizorul vicepremierului

In conditiile in care in ultima vreme s-a speculat intens in privinta situatiei din cadrul ALDE, ba chiar si liderul PSD aducea in discutie acest subiect, deunazi, cand dadea asigurari, la un post TV, ca in formatiunea social-democrata nu risca o scindare si ca „spera ca nici ALDE sa nu fie in acest pericol”, Daniel Constantin a tinut sa lamureasca unele lucruri, mai ales ca numele sau a fost invocat cand s-a pus problema de vreo intentie tainuita.

„Am vazut ca se fac speculatii legate de partidul pe care il conduc si despre asa zisele mele intentii politice. S-au mai facut asemenea speculatii si in trecut, in special din zona unui trust de presa care si-a facut o tema din a ma ataca si care are o preferinta pentru o anumita tabara din ALDE. Cand voi avea ceva de spus, o voi face”, a asigurat co-presedintele ALDE, vineri, intr-un mesaj pe Facebook.

Totodata, Daniel Constantin a tinut sa le aminteasca tuturor carcotasilor ca e presedintele „aceluiasi partid de peste 7 ani de zile”, dar si alte aspecte ce tin de guvernare. „Nu am schimbat niciodata partidul si nu am lasat niciodata in urma oamenii care au fost alaturi de mine. Nu am spart niciodata guverne. Nu o voi face nici de acum inainte”, a sustinut actualul vicepremier si, totodata, ministru al Mediului.

In semn de maxima transparenta, Constantin a admis, totusi, ca sunt unele probleme in tabara ALDE. „Nu ascund, in acelasi timp, ca sunt discutii interne dar nu sunt eu cel care le-a generat”, a conchis politicianul.

376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger