AcasăPoliticaNoul primar promite o "revolutie in materie de trafic in Capitala"

Noul primar promite o „revolutie in materie de trafic in Capitala”

Recent alesul primar general al Bucurestilor are un plan cat se poate de ambitios si pare convins ca in doar o jumatate de an se pot vedea schimbarile pe care si le propune, in materie de imbunatatirea circulatiei rutiere in Capitala.

Gabriela Firea pare mai mult decat increzatoare in reusita acestui proiect, de altfel, unul dintre principalele deziderate pe care le-a prezentat in cadrul campaniei sale, incat vorbeste despre o adevarata ” revolutie” in materie. Cat priveste solutiile sale, prima femeie care ajunge primar in Bucuresti a detaliat, seara trecuta, la Digi24, urmatoarele aspecte:  „Voi face revolutie in materie de trafic in Capitala. Am in plan foarte multe solutii care, cu siguranta, vor decongestiona traficul. In primul rand, investitii masive in transportul public al municipalitatii, (…) voi propune acordarea de urgenta a bugetului necesar pentru ca aceste autobuze (cele peste 300 fara piese de schimb, despre care a spus ca sunt ramase in garaje-n.r) sa intre in trafic”.

Si, avand in vedere ca, pe langa transportul in comun, ar mai fi o problema majora, in sensul semaforizarii, Firea da de inteles ca ar avea o solutie si la acest capitol. „In ceea ce priveste semaforizarea inteligenta (…) impreuna cu Politia Capitalei va asigur ca vom face in asa fel incat (…) sa avem un sistem de semaforizare inteligent, asa cum se intampla in orice Capitala europeana „, a adaugat social-democrata care a obtinut, la recentele alegeri, peste 43% din optiunile electorilor. Nu in ultimul rand, Firea vrea sa se finalizeze cat de repede cu putinta lucrarile la magistrata 4 de metrou, cea care ar urma sa lege Pantelimonul de sectorul 6. „De asemenea, (…) as dori sa se incheie de urgenta lucrarile la metroul catre Drumul Taberei”, a conchis Firea.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger