Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Noua sageata catre sefa DNA. Tariceanu: refuzul de a demisiona, dovada de coruptie de putere

Noua sageata catre sefa DNA. Tariceanu: refuzul de a demisiona, dovada de coruptie de putere

Autor:

Fara sa rosteasca numele Laurei Kovesi, dar aducand din nou in atentia publica rezultatul sesizarii initiate la CCR, in privinta OUG 13, al doilea om in stat a invocat o asteptare avuta in privinta sefei DNA-ului, tocmai pe fondul deciziei Curtii Constitutionale, una total nefavorabila institutiei care se ocupa cu anchetarea faptelor de coruptie.

 

16999149 1597004650314344 3904656105946530730 n tariceanu Noua sageata catre sefa DNA. Tariceanu: refuzul de a demisiona, dovada de coruptie de putere“In orice stat de drept, o decizie ca aceea a CCR, ar fi fost urmata de demisia sefului institutiei care a incalcat un principiu fundamental al democratiei: separatia puterilor in stat. Refuzul de a demisiona este inca o dovada a ceea ce as numi: coruptia de putere. Am spus si repet: puterea absoluta corupe absolut”, transmite Tariceanu, marti, intr-un mesaj postat pe Facebook, in care adauga ca “decizia CCR este una istorica si cred ca stopeaza ofensiva unor institutii nedemocratice de a prelua toata puterea in Romania”, dar si ca “schimbarea trebuie sa inceapa cu o curatire a acestor institutii”.

Totodata, Tariceanu invoca un alt subiect sensibil in ochii opiniei publice, in speta incalcarea drepturilor si a libertatilor. “Decizia nu este, propriu-zis despre aceste drepturi, dar incalcarea lor este un efect nedorit al betiei de putere”, noteaza presedintele Senatului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!