Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Noua sageata catre Grindeanu: Firea: inseamna ca are alt “spate”, poate

Noua sageata catre Grindeanu: Firea: inseamna ca are alt “spate”, poate

Autor:

Ceea ce in ochii unor pesedisti a trecut ca o schimbare in comportamentul lui Sorin Grindeanu, si anume faptul ca nu s-ar mai consulta atat de des cum o facea cu seful PSD-ului, dupa investirea la Palatul Victoria, isi gaseste o posibila explicatie in ochii actualului primar al Capitalei.

 

15439783 1257013331028138 462614207611971050 n firea 720x480 Noua sageata catre Grindeanu: Firea: inseamna ca are alt spate, poatePana sa spuna lucrurilor pe nume, insa, Gabriela Firea a adus in discutie un anume “declic” in comportamentul lui Sorin Grindeanu. “La inceput a inteles rolul sau, si anume ca reprezinta o functie numita (…) si a inteles ca trebuie sa exista o relatie puternica intre conducerea partidului si a aliantei (…) pentru a aplica programul de guvernare ad litteram. Ulterior, cred ca a fost un moment, un declic, in care nu a mai simtit aceasta nevoie. Probabil a umplut golul lasat de absenta in consultarea sa cu domnii Dragnea si Tariceanu cu altceva. Ramane sa aflam ce este acel altceva”, a analizat social-democrata situatia, sambata seara, in studioul RTV.

premier desemnat Noua sageata catre Grindeanu: Firea: inseamna ca are alt spate, poateConcret, Firea a invocat faptul ca ar fi putut aparea o schimbare in cazul sustinerii politice pe care s-ar baza actualul premier. “In momentul in care nu a mai considerat util “spatele politic” (al PSD-ului-nn), inseamna ca are alt “spate”, poate”, a punctat pesedista.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!