AcasăPoliticaNoua sageata catre Grindeanu: Firea: inseamna ca are alt "spate", poate

Noua sageata catre Grindeanu: Firea: inseamna ca are alt „spate”, poate

Premierul s-a scuturat de robia fata de Dragnea

Ceea ce in ochii unor pesedisti a trecut ca o schimbare in comportamentul lui Sorin Grindeanu, si anume faptul ca nu s-ar mai consulta atat de des cum o facea cu seful PSD-ului, dupa investirea la Palatul Victoria, isi gaseste o posibila explicatie in ochii actualului primar al Capitalei.

Pana sa spuna lucrurilor pe nume, insa, Gabriela Firea a adus in discutie un anume „declic” in comportamentul lui Sorin Grindeanu. „La inceput a inteles rolul sau, si anume ca reprezinta o functie numita (…) si a inteles ca trebuie sa exista o relatie puternica intre conducerea partidului si a aliantei (…) pentru a aplica programul de guvernare ad litteram. Ulterior, cred ca a fost un moment, un declic, in care nu a mai simtit aceasta nevoie. Probabil a umplut golul lasat de absenta in consultarea sa cu domnii Dragnea si Tariceanu cu altceva. Ramane sa aflam ce este acel altceva”, a analizat social-democrata situatia, sambata seara, in studioul RTV.

Concret, Firea a invocat faptul ca ar fi putut aparea o schimbare in cazul sustinerii politice pe care s-ar baza actualul premier. „In momentul in care nu a mai considerat util „spatele politic” (al PSD-ului-nn), inseamna ca are alt „spate”, poate”, a punctat pesedista.

foto: Facebook

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger