AcasăPoliticaNoua echipa de conducere a PSD se reuneste azi in prima sedinta

Noua echipa de conducere a PSD se reuneste azi in prima sedinta

La doar o zi dupa ce s-au aflat numele social-democratilor care vor face parte din echipa de conducere a PSD, odata ce Liviu Dragnea a preluat sefia partidului, mai-marii pesedisti se intalnesc deja, luni, in sedinta.

Nici nu s-a incheiat bine Congresul, ca au si fost convocati in sedinta. Prima reuniune a Biroului Permanent National – in noua formula, condusa de Liviu Dragnea, social-democratul validat, deunazi, la sefia partidului – urmeaza sa inceapa inainte de pranz, respectiv la 11. Ora a fost precizata chiar de catre seful PSD, catre finele Congresului Extraordinar, dupa ce au fost votati presedintele executiv, dar si cei 14 vicepresedinti ai social-democratilor.

Asadar, de duminica seara incepand, dupa numararea voturilor delegatilor PSD din intreaga tara, s-a aflat ca noul presedinte executiv al PSD este Valeriu Zgonea, in timp ce echipa vicepresedintilor, 14 la numar, respectiv 10 pesedisti si 4 social-democrate, este formata din secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, Victor Negrescu, deputatul Georgian Pop, ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu si deputatii Viorel Stefan si Gheorghe Simion, dar si din patru social-democrate: fostul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, senatoarea Gabriela Firea, Lia Olguta Vasilescu si Doina Pana.

author avatar
Cristina Stefan
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger