AcasăPoliticaNoua cerere a DNA in cazul Udrea ajunge la vot saptamana viitoare

Noua cerere a DNA in cazul Udrea ajunge la vot saptamana viitoare

La o zi de cand s-a aflat ca a fost formulata o noua solicitare din directia procurorilor anticoruptie pe numele Elenei Udrea, in cauza in care se fac cercetari in privinta unor fonduri utilizate in campania elecorala din 2009, cererea in cauza a si ajuns la Camera. Ba mai mult, s-au stabilit si datele la care urmeaza sa fie analizata, conform procedurilor de urmat in astfel de cazuri.

Concret, in cadrul Biroului Permanent reunit joi in jurul pranzului, la Camera, s-a stabilit ca aceasta solicitare de incuviintare a urmaririi penale sa fie discutata de catre deputatii din cadrul Comisiei Juridice in cursul primei zile a saptamanii viitoare, urmand ca o zi mai tarziu de la emiterea avizului consultativ, adica marti, sa aiba loc si votul in plen.

Noua cerere DNA in cazul Elenei Udrea, fost ministru al Turismului, actualmente deputat, vine ca urmarere a faptului ca procurorii vor sa exotinda urmarirea penala in cazul sau, de aceasta data suspiciunea fiind instigare la luare de mita. Anterior, Udrea era urmarita penal in dosarul de fata- in care mai apar, printre altele, si numele fiicei fostului presedinte Basescu, Ioana, dar si al fostului secretar general din Ministerul Turismului, Gheorghe Nastasia -pentru spalare de bani.

author avatar
Cristina Stefan
78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger