AcasăPoliticaNoi planuri secrete de executii in PSD

Noi planuri secrete de executii in PSD

Conform ultimelor ”scenarii” vehiculate in culisele pesediste, demisia lui Victor Ponta nu i-a multumit pe adversarii sai, care urmaresc acum sa impiedice accesul fostului premier in viitorul Parlament.In plus, se spune ca nici Valeriu Zgonea nu se mai simte prea bine in scaunul de presedinte al Camerei Deputatilor.

Adversarii nu-l mai vor pe fostul premier in viitorul Parlament

Chiar daca a avut grija sa dispara din peisaj imediat dupa demisie, primul pe lista social-democratilor ”indezirabili” ramane Victor Ponta. Si asta probabil din cauza ca, in pofida faptului ca practic si-a lasat colegii de partid balta peste noapte, o parte dintre social-democrati refuza sa se dezica de fostul lor sef. Ba mai mult, se arata gata sa-l urmeze intr-un nou proiect politic, oricat de riscant ar fi un astfel de demers. ”Ponta are forta si inteligenta sa revina, dar trebuie sa inteleaga unde a gresit si sa-si perie anturajul, in sensul sa faca ordine si curatenie. Vulnerabilitatea lui ramane procesul. Si aici il vor lucra adversarii. Aici, si la alte dosare care i se pregatesc. Din informatiile mele, se lucreaza intens pentru ca Ponta sa nu mai candideze in 2016, si nici Liviu Dragnea si nici chiar presedintele Klaus Iohannis nu sunt straini de acest plan”, a sintetizat situatia un vicepresedinte PSD pentru site-ul fn24.ro.

Desi s-a dat de partea noului lider Liviu Dragnea, actualul presedinte al Camerei Deputatilor risca sa-si piarda functia

Ca pentru a echilibra situatia, inceputul lui 2016 ar putea sa-i aduca oarece neajunsuri si unui pesedist din aripa Dragnea – respectiv actualului presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Despre care se spune ca risca sa fie schimbat din functie (evident cu voia unor colegi de partid!), la pachet cu omologul sau de la Senat, Calin Popescu Tariceanu. Chestionat pe tema, Zgonea nu a negat posibilitatea, ci dimpotriva, a raspuns resemnat: ”Nu depinde de mine! Nimeni nu s-a nascut presedintele Camerei si nu o sa moara presedintele Camerei. Daca vointa plenului este de a pune un alt presedinte, nu am nicio problema (…) Am vrut sa relochez aceasta institutie intre institutiile credibile la nivelul UE si ale parlamentelor nationale din statele democratice”.

author avatar
Simona Badulescu
2.087 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger