AcasăPoliticaNicusor Dan si Catalin Predoiu si-au exprimat optiunile electorale, la alegerile locale...

Nicusor Dan si Catalin Predoiu si-au exprimat optiunile electorale, la alegerile locale 2016

Cei doi aspiranti pentru prima functie in cadrul Primariei Capitalei, cea de edil, au ales sa mearga inca din prima parte a zilei la sectiile de votare din Capitala carora le apartin, conform adresei, pentru a-si trece pe buletinele de vot optiunile electorale in cadrul acestor alegeri locale.

Primul dintre cei doi care a ajuns in fata urnelor a fost Nicusor Dan, candidat al Uniunii Salvati Bucurestiul (USB) la Primaria Capitalei. Politicianul de formatie matematician a votat la scoala 279 din Bucuresti si i-a indemnat pe romani sa mearga, la randul lor, sa-si valorifice acest drept constitutional. „Am votat pentru un Bucuresti necorupt, pentru o noua clasa politica, nu pentru una care si-a dovedit si coruptia si incompetenta. Va indemn sa iesiti la vot. De cate ori oamenii au iesit la vot in numar mare s-au produs schimbari importante in Romania”, a transmis Nicusor Dan.

La randul sau, liberalul Catalin Predoiu a mers, de aceasta data la Liceul Economic Madgearu din Bucuresti, pentru a vota. „Sunt convins ca va fi inceputul unei perioade insorite pentru Bucuresti (…) am votat pentru solutii serioase, pentru seriozitate si profesionalism, pentru ca numai acestea sunt solutiile castigatoare, pentru bucuresteni, in primul rand”, a declarat Predoiu, la iesirea de la urne.

In privinta prezentei la vot la Alegerile Locale 2016, daca la ora 10, dupa trei ore de la deschiderea urnelor, procentul alegatorilor prezenti pe listele de vot care isi exprimasera optiunile electorale se apropia de 8, de aceasta data, la ora 12 datele actualizate in timp real prezentate de BEC indicau o prezenta la urne de 16, 56%, dar si faptul ca peste 3 milioane de romani au votat deja in aceasta duminica.

sursa foto: Facebook/Nicusor Dan

author avatar
Cristina Stefan
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger