Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Nicusor Dan recunoaste un aspect in privinta lui Clotilde Armand: “mai degraba nu!”

Nicusor Dan recunoaste un aspect in privinta lui Clotilde Armand: “mai degraba nu!”

Autor:

Daca in campania electorala pareau sa faca o echipa solida, cel putin asta fiind impresia pe care au reusit sa o lase in randul opiniei publice, mai nou nu se prea mai poate vorbi despre o prietenie Dan-Armand.

 

Clotilde Armand si Nicusor Dan Nicusor Dan recunoaste un aspect in privinta lui Clotilde Armand: mai degraba nu!Pe fondul speculatiilor privind unele tensiuni aparute in randul formatiunii pe care o conduce, dar si aflarii faptului ca se face o verificare la nivelul partidului a activitatii vicepresedintelui Armand, in urma unei sesizari, Nicusor Dan a recunoscut, extrem de sincer, faptul ca amicitia cu fosta candidata la sefia Primariei Sectorului 1 s-a cam dus.

Intrebat, la Adevarul Live, daca “mai este o relatie de prietenie intre ei, Dan a raspuns simplu “mai degraba nu”. “Politica a reusit sa rupa prietenia dintre dvs. si Clotilde Armand”, a conchis reporterul, inainte ca seful USR sa adauge “dar avem o relatie civilizata”.


1 Comentariu la Nicusor Dan recunoaste un aspect in privinta lui Clotilde Armand: “mai degraba nu!”

  1. cobe

    Nicuplicusoare,nu mai sunt buni verzisorii Clotildei,pe care i-a incasat de-a moka pentru asa zise studii inalte de fezabilitate si supervizare a autostrazii bechtel inexistenta,plati care continua pana la moarte si dincolo de ea.Daca a intarcat balaia s-a suparat dan capitan acoperit de plai.Vezi ca iti pleaca-capul in parti de la atata stres halucinogen,mai capitane.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!