AcasăPoliticaNicusor Dan recunoaste un aspect in privinta lui Clotilde Armand: "mai degraba...

Nicusor Dan recunoaste un aspect in privinta lui Clotilde Armand: „mai degraba nu!”

Partidul lui Nicusor Dan oscileaza intre miserupism si sacrificiu, unde primul pare a fi parte din doctrina, iar al doilea e doar parte din campanie

Daca in campania electorala pareau sa faca o echipa solida, cel putin asta fiind impresia pe care au reusit sa o lase in randul opiniei publice, mai nou nu se prea mai poate vorbi despre o prietenie Dan-Armand.

Pe fondul speculatiilor privind unele tensiuni aparute in randul formatiunii pe care o conduce, dar si aflarii faptului ca se face o verificare la nivelul partidului a activitatii vicepresedintelui Armand, in urma unei sesizari, Nicusor Dan a recunoscut, extrem de sincer, faptul ca amicitia cu fosta candidata la sefia Primariei Sectorului 1 s-a cam dus.

Intrebat, la Adevarul Live, daca „mai este o relatie de prietenie intre ei, Dan a raspuns simplu „mai degraba nu”. „Politica a reusit sa rupa prietenia dintre dvs. si Clotilde Armand”, a conchis reporterul, inainte ca seful USR sa adauge „dar avem o relatie civilizata”.

author avatar
Cristina Stefan
390 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nicuplicusoare,nu mai sunt buni verzisorii Clotildei,pe care i-a incasat de-a moka pentru asa zise studii inalte de fezabilitate si supervizare a autostrazii bechtel inexistenta,plati care continua pana la moarte si dincolo de ea.Daca a intarcat balaia s-a suparat dan capitan acoperit de plai.Vezi ca iti pleaca-capul in parti de la atata stres halucinogen,mai capitane.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger